Ari Joki Duo

30.08.2013

Lähes 20 vuotta musiikin parissa on vienyt Arin esiintymään lukemattomiin paikkoihin ja eri tilaisuuksiin pikkujouluista, yritysjuhlista häihin. Hänen tyylinsä sopii erityisen hyvin myös ravintoloihin, pubeihin ja baareihin. Esiintymisen varmuus ja kontakti yleisöön ovat kehittyneet esiintyessä Berliinin irkkupubeissa sekä katusoittajana Berliinissä, Hampurissa, Stuttgartissa, Kölnissä, Münchenissä sekä Wienissä.

Musiikki on englanniksi ja suomeksi laulettua pop ja rock-musiikkia 50-luvulta nykypäivään. Valikoimaan kuuluu kappaleita huippuartisteilta, kuten Elvis, The Beatles, U2, CCR, Bon Jovi, Bob Dylan, Lenny Kravitz, Steppenwolf, Eric Clapton, Otis Redding, Guns ?N Roses, The Eagles, David Bowie, Van Morrison, Oasis, The Rolling Stones ja Robbie Williams. Kotimaisista mm. Mamba, Anssi Kela, Edu Kettunen, J. Karjalainen, Juice Leskinen, Kolmas Nainen ja Dingo.

Ari esiintyy duona  Jouko Saarisen kanssa, jolloin mukaan saadaan vielä enemmän menoa ja kaksiäänistä laulua. Myös yleisö pääse varmasti laulamaan mukana.