SM Karaoke Starat - alkukarsinta

08.04.2017

Karaoken Suomen Mestaruuskilpailut - SM KaraokeStarat alkukarsinta, ilmoittautuminen klo 19.30
Sarjat: "Juniorilaulajat" - naiset ja miehet (alaikäraja 18 v)
"Aikuiset laulajat" - naiset ja miehet +55 v.
Lisätietoja:
http://www.hakkivox.fi/2016/index.php/ct-menu-item-7


SM-KARAOKE STARAT SÄÄNNÖT 2017

1. SM-KARAOKE STARAT on rekisteröity PRH:n rekisteriin (y 1104610-0) Toimialana karaoke Starojen Suomen mestaruuskilpailujen järjestäminen ja toteuttaminen.

2. KILPAILUUN saa osallistua kuka tahansa ja näin tavoitella SM-Karaoken Suomen mestaruutta. Alaikäraja 18 vuotta. Yläikärajaa ei ole.

3. KILPAILUSARJAT: Nais- ja miesjuniorit (lyhenteet Njun ja Mjun). Aikuiset naiset ja miehet, jotka ovat vähintään 55 vuotiaita vuoden 2017 aikana (lyhenteet Naik ja Maik) Kilpailussa on SM-Karaoke Starojen alkukarsinnat, aluefinaalit, finaalikarsinnat ja finaalit.

4. KILPAILUKIELI: Suomi. Seuraavien tuottajien DVD kokoelmista: Finnkaraoke 1-25, MelPlay 1-67 + MelPlayn koko tuotanto, Star, Tatsia 1-10, Saturnight 1-18. Laululistat ovat myös netissä osoitteessa www.laula.se/10090 (klikkaa halutessasi kappalelistalle). Joissain osakilpailuissa kappalevalikoima voi poiketa. Kilpailija esittää vähintään yhden kappaleen, jonka tuomaristo arvostelee. Osallistumiskaavakkeeseen on valittava viralliselta listalta 4 suomenkielellä laulettavaa kappaletta. Kappaleista järjestäjä valitsee jokaiseen kilpailuvaiheessa esitettävän laulun eli esitettävä kilpailukappale voi olla eri vaiheissa mikä tahansa kilpailijan valitsemista neljästä kappaleesta. Kilpailukappale julkistetaan kunkin kilpailuvaiheen osanottajalistalla.

5. KILPAILIJA voidaan sulkea kilpailusta jos ei täytä kunnoltaan esiintymiseen vaadittavia kriteereitä (esim tulee konttaamalla esiintymispaikalle). Absoluuttisuutta ei vaadita vaan muutamat kymmenet "nuottiöljyt" ovat toki sallittuja. Joskin lain mukaan emme saa suositella "lärvejä" vaikka se ei osallistumista haittaisikaan.
KILPAILIJA voidaan sulkea kilpailusta, jos kilpailija "jauhaa sontaa" ja levittää aiheettomasti negatiivista kritiikkiä kilpailusta tai kilpailun järjestäjistä / -tukijoista.

6. SM-KARAOKE STAROJEN alkukilpailuihin ilmottaudutaan paikanpäällä (ei ennakko ilmottautumisia) .Alkukilpailuja järjestetään elokuuhun 2017 saakka. Aluefinaaliin säässeet saavat aluefinaalikutsun heti tuomariston päätöksen jälkeen. Aluefinaalit ja finaalikarsinnat järjestetään heinä- elokuussa 2017. Finaali lauantaina 02.09.2017 Kylpylä Hotelli Rauhalahdessa, Kuopiossa.

7. JOKAISEN sarjan voittaja sitoutuu osallistumaan vuoden 2018 SM-KARAOKE STAROJEN tuomarointiin kilpailun eri vaiheissa. Tuomaroinneista ei makseta palkkaa. Majoitus ja matkanjärjestelyistä vastaa kilpailun järjestäjät.

8. NETTISIVUT osoitteessa www.sm-karaoke.pro
KILPAILUTAPAHTUMIA ja kilpailuun liittyviä asioita julkaistaan myös facebook sivuilla esim kohteissa -karaokekilpailut - karaokeharrastajat - SM-KaraokeStarat sekä järjestäjän omilla sivuilla sekä mahdollisuuksien mukaan kilpailuun liittyvien julkisilla sivuilla.

9. Kilpailijaa ja kilpailun järjestäjiä saa kuvata ja videoida sekä äänitallentaa.
YLEISÖÄ kuvattaessa on muistettava yksityisyyssuoja. FINAALISSA on kuvaamisesta ilmoitus salin ulkopuolella.

10. KILPAILUN järjestäjä voi ilman korvauksia ja kilpailuun liittyen, käyttää ja atk-tallentaa kilpailijasta otettuja ääni- sekä videokuvaus ja kuvatallenteita ja käyttää em tietoja myös positiivisissa mediapuffeissa.

11. KILPAILUSSA voittajat saavat MELBOX karaokeläppärin 2. F-MUSIIKIN lahjakortteja 3. KELLOPUODIN tuotteita. PALKINTOINA myös Rauhalahden kylpyläpaketteja sekä STIPENDEJÄ (arvoltaan 2400 euroa) + mitalit - diplomit - pokaalit.
KAIKKIEN osallistujien kesken arvotaan CHRYSLER SEBRING 2.0 LE Autostick. Jokaisessa kilpailun vaiheessa laulaja saa uuden autoarvan, joten finaaliin päässeillä on 4 arpaa. Karsintaan osallistuja palauttaa arpalipun karsinnan päättyessä juontajalle. Jatkoon päässeet palauttavat arpalipun vasta kilpailun seuraavassa vaiheessa (aluefinaalissa - finaalikarsinnassa - finaalissa) Arvonta suoritetaan finaalissa lauantaina 02.09.2017.

12. SUOJELIJANA ja I-kummina toimii Suomen ensimmäinen Tangokuningatar Arja Sipola (Oulu), joka toimii myös finaalin tuomariston pj:na. Toisena kummina ja finaalin juontajana toimii tuottaja/ex-risteilyisäntä Petri Lehtinen (Kauniainen)

13. KILPAILUN virallisina järjestäjinä toimivat Ohjelmatoimistot Viihdekoukku Oy (Kuopio) ja Hakkivox Oy (Vantaa).

14. JÄRJESTÄJÄT pidättävät oikeuden sääntöjen tarkistuksiin ja muutoksiin.

15. TUOMARISTON päätöksistä voi protestoida valittamalla perinteisesti Sysmän Kirkkoherran virastoon. Keskiviikkoisin. Virka-ajan jälkeen (virka-aika päättynyt -valituksia ei siis käsitellä). Tuomariston valintoja arvostelemalla - moittii samalla paremmin onnistunutta kilpailijaa. Tuomaristo ei siis muuta tuloksia eikä kilpailun järjestäjä osallistu valituksien lähetyksistä johtuviin postitus- yms kustannuksiin.