Keno klo 18

29.04.2017

Klo 18

Osallistu hauskaan Kenoiluun!

Voita 200 euron Jackpot! (1.3.2017 eteenpäin)

Jos pelaaja saa Kenossa 8-tason tai 10-tason kaikki numerot oikein ensimmäisten 20 numeron aikana tai alle voittaa hän 200 euron arvoisen jackpotin!Tai jos hän saa 6-tason kaikki numerot oikein ensimmäisten 20 numeron aikana tai alle voittaa hänen 50 euron arvoisen mini-jackpotin. Peli kertoo jackpotin voitosta automaattisesti ja pisteet päivitetään pelaajalle normaalisti. 
Arvottujen Numeroiden määrä näkyy pelissä screenillä.
Lahjakortti toimitetaan pelaajan sähköposti osoitteeseen myös automaattisesti. Lahjakortti on presentcard.fi superlahjakortti joka käy satoihin eri liikkeisiin Suomessa.
Kaikki Jackpot-voittajat näkyvät myös Baarikenon nettisivulla.

 

Baarikeno on jotain erilaista! Kyseessä siis ei ole mikään numeropallohäkin kolistelu ja tasapaksu "iivari viisi" kuulutus vaan ihan uusille leveleille viety hauska onnenpeli! Baarikeno esitetään näyttävästi ravintolan telkkareista ja screeneiltä ja se on ammatti spiikkaajan juontama! 

 

Baarikenoon osallistuminen on ilmaista, helppoa ja hauskaa! 

Saavu vain ravintolaan ennen arvonnan alkua ja hae oma kenolappu ravintolan vetäjältä. Olet mukana! Sen jälkeen merkkaat lappuusi arvotut numerot ja huuda "KENO!" kun numerot räpsähtää kohdilleen! Huomio että kenot voivat tulla missä järjestyksessä vain. Jokaisesta kenosta  jaetaan palkintoja sekä pisteitä! 

Tule siis mukaan Suomen hauskimpaan Kenoiluun!

 

HOX: Jos olet uusi pelaaja käytä Kenon mobiili kutsukorttia niin saat 2 kenolappua yhden sijasta! 

Tarkempaa tietoa saat osoitteesta www.Baarikeno.fi