Biljardi & Darts

Tule haastamaan ystäväsi pelien maailmassa

Kannel-Krouvin biljardikerho on perustettu vuonna 1994 ja on Suomen Biljardiliittoon kuuluva jäsenseura. Jäsenistö koostuu noin 25 Krouvin asiakkaasta.

Lauantaisin järjestetään viikkokisat klo 13 alkaen, josta viikkokisapisteitä jaossa. kolme parasta peluria palkitaan myös vuoden päätteeksi. Pelimuotona useimmiten 9-pallo kahteen voittoon. Myös 8-pallo ja 10-pallo ovat nostamassa suosiotaan. Pelit pelataan tuplakaaviossa, joten heti ei kannata masentua, jos tappio tulee.

Kerhon jäsenenä voit harjoitella yksin veloituksetta pöydän ollessa vapaana. Jäsenten on myös mahdollista osallistua Suomen Biljardiliiton Ranking-kisoihin, joissa on useita eri sarjoja. Tällä hetkellä seurasta on mukana edustus seniorien 50- ja 60-vuotiaiden sarjassa sekä yleisessä haastajasarjassa.

Tervetuloa viihtymään uuden äskettäin hankitun kilpapöydän äärelle.

Biljardikerhon puheenjohtana/vetäjänä toimii Jan Stockus.

Kannel Tikka ry järjestää jäsenilleen muitakin tapahtumia ja tukee kansallisiin ja kansainvälisiin kisoihin osallistuvia, mm. SM-liigassa heittää vuosittain  2-3 joukkuetta. Myös kerhon järjestämät cup-muotoiset kisat ovat vakiinnuttaneet asemansa kilpailukalenterissa.  Kerhon vetäjänä toimii Janne Laine Puh. 0466432949.